Hravenisko 2013

  • PDFTlačiťE-mail

 

Už po štvrtýkrát sa v priestoroch Základnej školy Jozefa Urbana na Jenisejskej ulici v Košiciach uskutoční jedinečný festival hier a zábavy pre deti aj dospelých HRAVENISKO 2013. Podujatie sa uskutoční v sobotu a nedeľu 23. a 24. novembra 2014 po oba dni od 9.00 do 19.00 hod.

A na čo sa môžete tento rok tešiť?Určite nebude chýbať množstvo výrobcov a distribútorov hier a hračiel /hlavolamy, modely a hračky na diaľkové ovládanie, spoločenské hry, logické hry a hračky, vedecké hračky, didaktické hračky, stavebnice, hracie konzoly a množstvo ďalších/, medzi sprievodnými aktivitami bude mobilná ZOO, ukážky Bábkového divadla v Košiciach, ukážky Detskej železnice, maľovanie na tvár, množstvo tvorivých dielní a ďalšie.

Na najmenších budú opäť čakať dve megaherne s nafukovadlami, plastovými preliezkami, domčekmi, hojdačkami, hračkami a animátormi, ktorí na deti dozrú. Celé Hravenisko bude opäť separovať odpad a bude priateľské k deťom /parkovisko pre kočíky, miestnosť na prebaľovanie, kojenie, ohrev stravy a pod./.

Viac informácií o Hravenisku 2013 nájdete na stránke www.hravenisko.sk.  V prípade, že máte záujem zúčastniť sa Hraveniska ako vystavovateľ, predajca alebo promotér, určite nás kontaktujte čo najskôr. V prípade že máte záujem podporiť realizáciu Hraveniska ako partner alebo sponzor, takisto sa potešíme ak nás oslovíte.

Vyhľadávanie

Kontakt

 

Tramtaria Slovakia s.r.o.

Sídlo a fakturačná adresa:

Uralská 8, 040 12, Košice

Prevádzka a korešpondenčná adresa:

Pri bitúnku 5, 040 012, Košice

Tel.: 0907 165 165

E-mail:

tramtaria@tramtariaslovakia.sk

Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok